Marinírozott sült borda
Egy finom pác és friss hús az alapja ennek a grill ételnek,
recept,recept fotó,sertésborda,szárított fokhagyma,szójamártás,worcester szósz,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
ketchup | 2 | evőkanál | |
majoránna | 1 | teáskanál | |
napraforgó olaj | 1.5 | deciliter | |
sertésborda | 1 | kilogramm | |
szárított fokhagyma | 1 | teáskanál | |
szójamártás | 2 | evőkanál | |
só | ½ | teáskanál | |
worcester szósz | 2 | teáskanál |
Recept
1.
sertésborda 1 kilogramm • napraforgó olaj 1.5 deciliter • szárított fokhagyma 1 teáskanál • só ½ teáskanál • szójamártás 2 evőkanál • worcester szósz 2 teáskanál • majoránna 1 teáskanál • ketchup 2 evőkanál
A megadott alapanyagokat alaposan összekeverjük és a hús szeleteket megforgatjuk benne. A húsokat egy fóliába csomagoljuk és 1-2 napra a hűtőbe helyezzük.
2.
A marinírozott szeleteket vízzel felöntve és lefedve a párán kb egy órán keresztül puhára főzzük.
3.
Ezután sütőben 200°C körülbelül 20 percig sütjük.
Jó étvágyat!