RECEPTEK

Medvehagymás batyu

Medvehagymás batyu

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Finom sós sütemény feta sajttal és medvehagymával.

recept,recept fotó,medvehagyma,Feta sajt,Falatkák,Előételek,Szezonális receptek

Falatkák

Főzőcske

Adag

15

Adag tömege

86 g

Adag energiatartalma

248 kcal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

Ementáli sajt

100

384

gramm

kcal

Feta sajt

200

526

gramm

kcal

finomliszt

500

1735

gramm

kcal

friss élesztő

20

21

gramm

kcal

kristálycukor

½

11

teáskanál

kcal

medvehagyma

100

19

gramm

kcal

napraforgó olaj

100

899

milliliter

kcal

1

0

teáskanál

kcal

zsírszegény tej 1,5%

250

120

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

friss élesztő 20 gramm  zsírszegény tej 1,5% 250 milliliter  kristálycukor ½ teáskanál

Egy kevés langyos tejben cukrot liszttel keverünk össze. Morzsolt élesztőt adunk hozzá és lágyan megkeverjük. Meleg helyen letakarva hagyjuk felfuttatni az élesztőt.

Egy kevés langyos tejben cukrot liszttel...

2. 

finomliszt 500 gramm  napraforgó olaj 100 milliliter   1 teáskanál

Egy tálba beleszórjuk a lisztet, hozzáadjuk a sót, olajt és a kovászt. Kidolgozzuk a tésztát és kelni hagyjuk.

Egy tálba beleszórjuk a lisztet, hozzáadjuk a...

3. 

medvehagyma 100 gramm

Amíg a tésztánk megkel addig apróra vágjuk a medvehagymát.

Amíg a tésztánk megkel addig apróra vágjuk a...

4. 

Ementáli sajt 100 gramm  Feta sajt 200 gramm

A medvehagymához hozzáadjuk a lereszelt ementáli sajtot és a feta sajtot.

A medvehagymához hozzáadjuk a lereszelt...

5. 

A tésztát kinyújtjuk, nagyobb kockákra vágjuk. Minden egyes kockába egy kanál tölteléket teszünk. Összezárjuk. A batyukat egy sütőpapírral bélelt sütőlapra rakjuk.

A tésztát kinyújtjuk, nagyobb kockákra...

6. 

20 percig 180°C fokon sütjük.

20 percig 180°C fokon sütjük....

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés