Medvehagymás sztrapacska

Ezt a finom tavaszi sztrapacskát, juhtúróval tálalhatjuk vagy köretként pörkölthöz vagy paprikáshoz.
recept,recept fotó,medvehagyma,burgonya,finomliszt,Húsnélküli ételek,,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
251 g
Adag energiatartalma
410 kcal
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
kategóriak
Húsnélküli ételek › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Medvehagyma › Szezon - Burgonya ›Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 250 230 | gramm kcal | |
finomliszt | 400 1388 | gramm kcal | |
medvehagyma | 100 19 | gramm kcal | |
só | ¼ 0 | teáskanál kcal | |
víz | 250 0 | milliliter kcal |
Recept



4.
A burgonyához keverjük hozzá a medvehagymát...


6.
...és keverjük ki a tésztát.

7.
Egy nagyobb fazékba tegyünk vizet forralni egy pici sóval. A forró vízbe szaggassuk ki a sztrapacskát,...

8.
...és kb 8 percig főzzük- amíg nem jönnek fel a felszínre.

9.
A galuskákat leszűrjük, gyorsan hideg víz alatt leöblítjük, lecsepegtetjük és máris tálalhatjuk.

Jó étvágyat!