Mogyorós desszert

Az Ön édesség utáni vágyát tökéletesen kielégíti ez a cukor nélküli desszert, amely teli van mogyoróval, datolyával, és a tetején szárított szilvával.
recept,recept fotó,datolya,kesu dió natúr,Egészséges sütemények,,Laktózmentes ,Gluténmentes
Egészséges sütemények
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt szilva | 120 326 | gramm kcal | |
datolya | 200 564 | gramm kcal | |
friss sztévia | 0 ?? | kcal | |
kesu dió natúr | 100 574 | gramm kcal | |
kókusz olaj | 40 356 | gramm kcal | |
napraforgómag | 50 292 | gramm kcal | |
pörkölt földimogyoró nem sózott | 100 585 | gramm kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
datolya 200 gramm • kesu dió natúr 100 gramm
A datolyákat kimagozzuk, folyó víz alatt átmossuk, és egy tálba rakjuk. Kesu diót adunk hozzá ...


3.
A datolyát, diót és a vizet, amelyet nem szívtak magukba átrakjuk egy nagyobb tálba, és botmixerrel kását készítünk belőle.

4.
pörkölt földimogyoró nem sózott 100 gramm
A mogyorót konyhakéssel a lehető legapróbbra vagdossuk ...

5.
... és hozzákeverjük a datolyás-kesus masszához.

6.
napraforgómag 50 gramm • kókusz olaj 40 gramm
Napraforgó magot szintén apróra feldaraboljuk, de már nem annyira túl apróra. Hozzáadjuk a tálba és kókusz olajjal a botmixer segítségével újra összekeverjük.

7.
Egy tálcára alufóliát helyezünk, és egy kanál segítségével (néha-néha vízbe kell mártani) a masszából kisebb adagokat rakunk.

8.
aszalt szilva 120 gramm
Minden adagba egy szilvát teszünk, és a tálcát 20 percre fagyasztóba tesszük lehűlni.

9.
20 perc után tálalhatjuk. Hűvös helyen tároljuk.

10.
Tálalás előtt minden adagot friss stévia levéllel díszítünk.
1 adag 150 kcal tartalmaz

Jó étvágyat!