Pacal pörkölt
Pikáns pacal pörkölt hagymával.
recept,recept fotó,marhapacal - előfőzött,Marhahús
Marhahús
kategóriak
Marhahús ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Galuska recept | - | ||
hagyma | 250 | gramm | |
marhapacal - előfőzött | 700 | gramm | |
piros paprika, őrölt | 3 | teáskanál | |
sertészsír | 30 | gramm | |
szárított chili paprika | 3 | darab | |
só | 1.5 | teáskanál | |
víz | 100 | milliliter |
Recept
1.
hagyma 250 gramm • sertészsír 30 gramm
A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Egy lábasban zsíron lassan aranysárgára pirítjuk.
4.
víz 100 milliliter • szárított chili paprika 3 darab
Felöntjük vízzel, lassan hozzáadjuk a chillit, és 30 percig fedő alatt pároljuk.
5.
Galuskát főzünk és azzal tálaljuk. Amennyiben a mi receptünk alapján főzi a galuskát, akkor csak fél adagot készítsen belőle.
Jó étvágyat!