Pácolt Hermelin sajt

Csodálatos pácolt sajt kiváló előételnek vagy csak egy sör mellé .
recept,recept fotó,Hermelin sajt,fokhagyma,hagyma,olivaolaj,Falatkák,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 300 993 | gramm kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
grill fűszerkeverék | 2 84 | evőkanál kcal | |
hagyma | 350 154 | gramm kcal | |
olivaolaj | 150 1319 | milliliter kcal | |
tabasco szósz | 0 ?? | kcal | |
édes paprika konzerv | 100 53 | gramm kcal |
Recept
1.
Hermelin sajt 300 gramm • fokhagyma 2 gerezd
Mindegyik camembert elfelezzük, a felét megkenjük préselt fokhagymával.

3.
grill fűszerkeverék 2 evőkanál • olivaolaj 150 milliliter
Egy tálban keverjük össze az olívaolajat a grill fűszerekkel.

4.
édes paprika konzerv 100 gramm • tabasco szósz
Az edény aljára tegyük a hagyma egy részét, felszeletelt piros paprikát, aztán tegyük rá a camembert felét, és csorgassuk meg tabascó szósszal. Ezt a réteget újra szórjuk meg hagymával, tegyük rá a piros paprikát és a sajtot, és csorgassuk meg tabascó szósszal.. Addig folytatjuk így, amíg az összes hozzávalót el nem fogyasztjuk.

5.
Öntsük le fűszerekkel kevert olívaolajjal és zárjuk le az edényt. Hűvös helyen legalább 5 napig pihentetjük.

Jó étvágyat!