Pangasius bambuszrüggyel
A hal elkészítése - gőzfazékban.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,bambuszcsíra konzerv,burgonya,hüvelyes bab, zöld, fagyasztott,Halak,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
bambuszcsíra konzerv | 200 | gramm | |
burgonya | 350 | gramm | |
fűszerek halra | - | ||
gyorsfagyasztott pangasius | 350 | gramm | |
hagyma | 150 | gramm | |
hüvelyes bab, zöld, fagyasztott | 200 | gramm | |
só | 0 |
Recept
1.
gyorsfagyasztott pangasius 350 gramm • só • fűszerek halra • bambuszcsíra konzerv 200 gramm • hagyma 150 gramm
A gyorsfagyasztott pangasiust felengedjük, folyó víz alatt megmossuk, megsózzuk, borsozzuk és belehelyezzük a gőzfazék első (alsó) edényébe, hozzáadjuk a felszeletelt bambuszrügyet a hagymát és a tetejére a vajat.
2.
burgonya 350 gramm • hüvelyes bab, zöld, fagyasztott 200 gramm • só
A második edénybe a megmosott, héjában félbe vágott burgonyát tesszük, rászórjuk a zöldbabot, megsózzuk. Kb 35 percig pároljuk.
Jó étvágyat!