Pangasius gyömbéren kínai tésztával
Egyszerűen elkészíthető halétel mennyei gyömbéres-narancsos ízzel.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,tészta- NATURAL kínai tészta,Halak
Halak
kategóriak
Halak ›
Hozzávalók
Hozzávalók
gyorsfagyasztott pangasius | 1000 | gramm | |
gyömbérgyökér | 40 | gramm | |
hagyma | 80 | gramm | |
narancs | - | ||
olivaolaj | 2 | evőkanál | |
só | 1 | teáskanál | |
tészta- NATURAL kínai tészta | 250 | gramm | |
vaj | 10 | gramm |
Recept
1. A hal elkészítése
gyorsfagyasztott pangasius 1000 gramm
A mirelit pangasiust kiolvasztjuk, majd folyó víz alatt leöblítjük és megtöröljük száraz papírtörlővel. Felvágjuk kb. 3 cm széles filékre.
3. A hagymaalap
olivaolaj 2 evőkanál • hagyma 80 gramm
Wokban olajon megpirítjuk a felvágott hagymakarikákat.
4.
Hozzáadjuk a pangasiust, a reszelt gyömbért, narancs levét és sót. Fedő alatt pároljuk időnkénti kevergetés mellett 15 percig.
5. Kínai tészta
tészta- NATURAL kínai tészta 250 gramm • vaj 10 gramm
A kínai tésztákat megfőzzük sós vízben, leszűrjük és hozzákeverjük a vajat.
6. Tálalás
Melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!