Párizsi krém csokoládéval
Finom krém tortákhoz, süteményekhez, vagy roládokhoz...
recept,recept fotó,habtejszín (30-33%),főzőcsokoládé,További édességek,Gluténmentes
További édességek
Hozzávalók
Hozzávalók
főzőcsokoládé | 200 | gramm | |
habtejszín (30-33%) | 200 | milliliter | |
porcukor | 200 | gramm | |
vaj | 200 | gramm |
Recept
1.
habtejszín (30-33%) 200 milliliter • főzőcsokoládé 200 gramm
A tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk) és felengedjük benne a csokoládét.
2.
Hagyjuk lehűlni.
4.
Lassanként hozzáöntjük a lehűlt csokoládét és habosítjuk elektromos habverővel...
5.
...így lágy világosbarna krémet nyerünk. Ne habosítjuk túl.
Jó étvágyat!