Pikáns tészta tonhallal
Kiváló pikáns tészta
recept,recept fotó,növényi olajban konzervált tonhal,kemény sajt,tészta - Fusilli (spirál),Tészták
Tészták
kategóriak
Tészták ›
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
fokhagyma | 4 | gerezd | |
kemény sajt | - | ||
növényi olajban konzervált tonhal | 300 | gramm | |
olivaolaj | 2 | evőkanál | |
pepperóni konzerv | 3 | darab | |
szardella paszta | 1 | teáskanál | |
tészta - Fusilli (spirál) | 400 | gramm |
Recept
1. A pikáns tonhal massza elkészítése
olivaolaj 2 evőkanál • fokhagyma 4 gerezd • pepperóni konzerv 3 darab • növényi olajban konzervált tonhal 300 gramm • szardella paszta 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
Olajon lágyan megpirítjuk a fokhagymát és a felaprított pepperónit. Hozzáadjuk a konzerv tonhalat az olajjal együtt és fűszerezzük. Ízesítjük szardella pasztával majd levesszük a tűzről.
2. A tészta elkészítése
tészta - Fusilli (spirál) 400 gramm
A tésztát sós vízben főzzük meg. Leszűrjük és visszahelyezzük a lábasba.
3.
A tésztához hozzákeverjük a tonhalas masszát. Melegen tálaljuk ízlés szerint megszórva reszelt sajttal.
Jó étvágyat!