Pirított csirkemáj hagymával és paradicsommal.
Tálalás előtt sózzuk és rizzsel fogyasztjuk.
recept,recept fotó,csirkemáj,hagyma,hámozott paradicsom konzerv,Csirkehús,Laktózmentes ,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemáj | 500 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
hagyma | 400 | gramm | |
hámozott paradicsom konzerv | 400 | gramm | |
kristálycukor | 1 | teáskanál | |
sertészsír | 30 | gramm | |
szurokfű (oregánó) | 1 | teáskanál |
Recept
1.
hagyma 400 gramm • sertészsír 30 gramm
A hagymát megpucoljuk és félholdakra szeleteljük fel. Majd zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát.
4.
kristálycukor 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • szurokfű (oregánó) 1 teáskanál
...és együtt a lével amiben volt a paradicsom hozzáadjuk a pirított hagymához. Cukrot szórunk hozzá, borsot és oregánot és összekeverjük...
5.
...majd a csirkemájat is hozzá adjuk.
6.
Összekeverjük és lefedve puhára pároljuk ( 10-15 percig ).
Jó étvágyat!