Pirított Shimeji gomba
Egy nagyszerű recept a távol-keleti ízek kedvelői számára shimeji gombából, amelyet sárgarépával és hagymával pirítunk, majd halszósszal ízesítünk.
recept,recept fotó,Shimeji Bunapi gomba fehér,Húsnélküli ételek,Japán konyha receptjei,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Japán konyha receptjei
kategóriak
Húsnélküli ételek › Japán konyha receptjei › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Laktózmentes › Gluténmentes › Ázsiai konyha ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Shimeji Bunapi gomba fehér | 150 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
hagyma | 40 | gramm | |
halmártás | 2 | evőkanál | |
kínai káposzta | 60 | gramm | |
répa | 40 | gramm | |
étolaj | 2 | evőkanál |
Recept
4.
Shimeji Bunapi gomba fehér 150 gramm • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Amikor a hagyma üveges lesz, hozzáadjuk a gombát és fűszerezzük.
5.
Az egészet aranyszínűre pirítjuk.
6.
halmártás 2 evőkanál • kínai káposzta 60 gramm
Hozzáadunk egy kis felaprított káposztát és halszósszal ízesítjük.
7.
Átkeverjük és levesszük a tűzről.
8.
Tálalhatjuk magában is, de összekeverhetjük például üveg vagy rizstésztával, kuszkusszal, stb. Friss korianderrel megszórjuk a tetejét.
Jó étvágyat!