Piskótatészta

Egy recept a legfinomabb piskótatésztára.
recept,recept fotó,finomliszt,További édességek
További édességek
kategóriak
További édességek ›Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 5 261 | evőkanál kcal | |
kristálycukor | 4 242 | evőkanál kcal | |
napraforgó olaj | 2 270 | evőkanál kcal | |
sütőpor | 12 9 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
tyúk tojás 4 darab • kristálycukor 4 evőkanál
A tojás sárgáját elválasztjuk a fehérjétől. A fehérjéből kemény habot készítünk. A vége előtt cukrot adunk hozzá.

2.
finomliszt 5 evőkanál • napraforgó olaj 2 evőkanál • zsírszegény tej 1,5%
Tojássárgáját, olajat és lisztet összekeverünk. Majd tejjel ritkítjuk.


4.
A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Jól előmelegített sütőben 160 fokon körülbelül 30 percig sütjük, amíg a teteje nem kezd kicsit barnulni.

Jó étvágyat!