Póréhagymás pulyka szoté
Egy kiváló recept a finom puha pulykacombra póréhagymával és korianderrel.
recept,recept fotó,pulykacomb,póréhagyma,cherry paradicsom,Pulykahús,,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Pulykahús
Hozzávalók
Hozzávalók
cherry paradicsom | 30 | gramm | |
csirkeleves | 150 | milliliter | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
fokhagyma | 3 | gerezd | |
koriander | - | ||
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
pulykacomb | 800 | gramm | |
póréhagyma | 70 | gramm | |
só | ¼ | teáskanál |
Recept
1.
pulykacomb 800 gramm
A pulykacombot kicsontozzuk, eltávolítjuk az inakat és kockákra szeleteljük.
2.
fokhagyma 3 gerezd • napraforgó olaj 3 evőkanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • csirkeleves 150 milliliter • só ¼ teáskanál
Forró serpenyőre olajat öntünk és a húst minden oldaláról egy picit megsütjük. Sózzuk, borsozzuk,hozzáadjuk a présel fokhagymát és felöntjük. Lefedve puhára pároljuk.
3.
koriander • póréhagyma 70 gramm • cherry paradicsom 30 gramm
Hozzáadjuk az apróra vágott koriander, póréhagymát és paradicsomot. A tűzhelyet kikapcsoljuk, és még egy ki ideig ott hagyjuk a hús.
Jó étvágyat!