Rántott hal darabok harcsából
Halrudacskák afrikai harcsából. Ebből a halból származó hús nagyon finom, kemény és ami a legfontosabb, szinte csont nélküli. És ha ép a sok csont zavarja a karácsonyi pontyban, nyugodtan cserélje le erre a halra.
recept,recept fotó,afrikai harcsa - filé,Halak,Laktózmentes
Halak
Recept
2.
Távolítsuk el a filéről a bőrt ez egy kicsit nehezebb, de egy kis türelemmel sikerülni fog. Javasoljuk, hogy ujjaival tágítsa meg a filé vastagabb részén lévő bőrt, és lassan válassza le a húsról húzva. Segíteni fog, ha egy papírtörlővel fogjuk a bőrt, így nem fog csúszni.
4.
finomliszt • tyúk tojás 3 darab
A halacskákat lisztbe és felvert tojásba megforgatjuk (ha szükséges, több tojást is felverünk) ...
5.
....ezután zsemlemorzsában is megforgatjuk.
6.
A fritőz kosarába helyezzük el.
7.
Merítsük olajba, és 170 ° C-on sütjük 4-5 percig. (A halakat serpenyőben olajban is megpiríthatjuk, a sütés felénél megfordítjuk).
8.
Vegyük ki a kosarat a hallal az olajból, és hagyjuk, hogy csöpögjön le.
9.
Burgonyasalátával tálaljuk.
Jó étvágyat!