Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
Finom és ízletes pulykamellfilé joghurtos pácban.
recept,recept fotó,pulykamell,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Pulykahús
Pulykahús
kategóriak
Pulykahús ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Natur zöldséges só | 2 | teáskanál | |
finomliszt | - | ||
fritőzolaj | - | ||
méz | 2 | evőkanál | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 400 | milliliter | |
piros paprika, őrölt | 2 | teáskanál | |
pulykamell | 800 | gramm | |
teljes zsírtartalmú mustár | 2 | evőkanál |
Recept
2.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 milliliter • méz 2 evőkanál • teljes zsírtartalmú mustár 2 evőkanál • piros paprika, őrölt 2 teáskanál • Natur zöldséges só 2 teáskanál
A joghurtot, mézet, mustárt, őrölt piros paprikát, natúr zöldség sót összekeverjük és az elkészített pácban megforgassuk a pulykamelleket. Néhány órára hűvös helyre tesszük.
3.
Az olajat forrósítjuk fel, a pulykamelleket egyenként vegyük ki a pácból és forgassuk meg őket finomlisztben.
4.
És azonnal tegyük a forró olajba.
5.
Letakarva fedővel 10 percig sütjük, ezután levesszük a fedőt a hús szeleteket megfordítjuk és a másik oldaláról is 10 percig sütjük. Ellenőrizzük közben az olaj hőmérsékletét hogy ne legyen túl forró és nehogy odaégjenek a húsok.
Jó étvágyat!