Rizstészta zöldséggel
Recept egy finom pikáns salátára nyers zöldséggel, és lágy tésztával koreai módra.
recept,recept fotó,rizstészta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
avokádó | ½ | darab | |
csillipaprika | 1 | darab | |
fehér retek | ¼ | darab | |
olivaolaj | 2 | evőkanál | |
osztrigamártás | 1 | evőkanál | |
piros paprika | ¼ | darab | |
rizstészta | 150 | gramm | |
szezámmag | 1 | teáskanál | |
szezámolaj | 1 | teáskanál | |
száras zeller | 50 | gramm | |
uborka | ¼ | darab |
Recept
1.
olivaolaj 2 evőkanál • száras zeller 50 gramm • csillipaprika 1 darab
A chilli paprikát és zellert felvágjuk. Olajon puhára pirítjuk.
2.
rizstészta 150 gramm • osztrigamártás 1 evőkanál
A tésztát a rajta lévő utasítás szerint főzzük, majd serpenyőbe rakjuk az osztriga mártással együtt. Megkeverjük és rövid ideig pirítjuk.
5.
avokádó ½ darab • szezámolaj 1 teáskanál • szezámmag 1 teáskanál
Az avokádót félbevágjuk, meghántjuk és kivesszük a magot. Szeletekre vágjuk és a zöldséggel együtt kidíszítjük a tálat, amelyben a tészta van. Szezám olajjal és magvakkal megszórjuk.
Jó étvágyat!