Rozskása almával

Egészséges cukormentes reggeli mindenkinek.
recept,recept fotó,rozspehely,alma ,Reggeli kása
Reggeli kása
Hozzávalók
Hozzávalók
alma | 100 61 | gramm kcal | |
dió | 0 ?? | kcal | |
fahéj, őrölt | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
lenmag | 1 27 | teáskanál kcal | |
mazsola | 30 86 | gramm kcal | |
rozspehely | 30 102 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 150 96 | milliliter kcal | |
víz | 200 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
rozspehely 30 gramm • mazsola 30 gramm • víz 200 milliliter
Felöntjük vízzel a rozspelyhet, hozzáadjuk a megmosott mazsolát, felforraljuk és 5 percig főzzük.

2.
teljes zsírtartalmú tej 3,5% 150 milliliter • fahéj, őrölt ¼ teáskanál
Felöntjük a tejjel, hozzáadjuk a fahéjat, és további 5 percig főzzük. Fedjük le és hagyjuk állni 5 percig.


4.
Darált lenmaggal együtt a rozskásához keverjük, Tálaláskor megszórjuk darált dióval.

Jó étvágyat!