Sertéshús kremsi mustáron
Sertésdarabok egyszerű elkészítése ízletes mustármártásban. Javasoljuk, hogy párolt vajas rizzsel és cékla salátával tálaljuk.
recept,recept fotó,sertéscomb,kremsi mustár,Sertéshús,Laktózmentes ,Gluténmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fokhagyma | 4 | gerezd | |
hagyma | 150 | gramm | |
kremsi mustár | 3 | evőkanál | |
sertéscomb | 500 | gramm | |
sertészsír | 30 | gramm | |
só | 1.5 | teáskanál | |
víz | 200 | milliliter |
Recept
1.
hagyma 150 gramm • sertészsír 30 gramm • fokhagyma 4 gerezd
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. Apróra vágjuk fel és zsíron pirítsuk meg.
2.
sertéscomb 500 gramm
Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt húst. Addig keverjük, amíg minden húsdarab ki nem fehéredik.
5.
Fedő alatt pároljuk 45 percig. Időnként megkeverjük.
Jó étvágyat!