Sonka aszpikban

Kiváló vendégváró.
recept,recept fotó,sertéscsülök,sertésláb,csemege reszelt torma,sertés sonka,Falatkák,Gluténmentes
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege reszelt torma | 2 6 | teáskanál kcal | |
olivabogyó paprikával | 0 ?? | kcal | |
sertés sonka | 100 95 | gramm kcal | |
sertéscsülök | 1 ?? | darab kcal | |
sertésláb | 2 ?? | darab kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
víz | 2 0 | liter kcal | |
ömlesztett sajt | 60 156 | gramm kcal |
Recept
1. Aszpik elkészítése.
sertéscsülök 1 darab • sertésláb 2 darab • víz 2 liter
A sertéscsülköt és a sertéskörmöket 2 órán keresztül főzzük enyhén sós vízben.

2. A tormatöltelék készítése.
ömlesztett sajt 60 gramm • csemege reszelt torma 2 teáskanál
A sajtot és a tormát jól összekeverjük.

3. A sonka megtöltése és a tojások készítése.
sertés sonka 100 gramm • tyúk tojás 2 darab
Hat szelet sonkát megtöltünk az elkészített töltelékkel és feltekerjük. A tojásokat keményre főzzük és miután kihűltek karikákra szeleteljük.

4. A tál elkészítése.
Kisebb üveg tányérokba helyezzük el a sonka tekercseket tegyünk rájuk két karika tojást és egy szem olívabogyót.

5.
A kis tányérokba bele öntjük az elkészített megfőtt kocsonyalét és 12 órára hűvös helyre rakjuk.

6. Tálalás
Minden kistányért a tálalás élőt kiborítunk. Kenyérrel szolgáljuk fel.

Jó étvágyat!