RECEPTEK

Spárga sörbundában és sonkával

Spárga sörbundában és sonkával

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Egyszerű recept egy igazán ízletes ebédhez spárgából. Burgonyával tálaljuk.

recept,recept fotó,fehér spárga,párolt sertéssonka,világos sör,Sertéshús,,Laktózmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

ecet-
fehér spárga500gramm
fekete bors, őrölt¼teáskanál
finomliszt120gramm
finomliszt-
kristálycukor-
párolt sertéssonka250gramm
repceolaj-
-
½teáskanál
tojásfehérje2darab
tojássárgája2darab
világos sör100milliliter
víz-

 

Recept

1. 

fehér spárga 500 gramm

A spárgát meghámozzuk...

A spárgát meghámozzuk......

2. 

víz    kristálycukor  ecet

... és 5-8 percig puhára főzzük sós vízben, amelybe teszünk egy kis cukrot és ecetet. A megfőtt spárgát óvatosan kiszedjük a lábasból, hogy ne törjön el, és hagyjuk kihűlni.

... és 5-8 percig puhára főzzük sós vízben,...

3. 

párolt sertéssonka 250 gramm

A spárgát hármasával betekerjük a sonkába.

A spárgát hármasával betekerjük a sonkába....

4. 

tojásfehérje 2 darab  finomliszt 120 gramm  tojássárgája 2 darab   ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  világos sör 100 milliliter

Tojásfehérjéből habot készítünk. A sárgájából, lisztből, borsból, és sörből tésztát készítünk, amelybe belekeverjük a fehérjéből készült habot.

Tojásfehérjéből habot készítünk. A...

5. 

finomliszt

A sonkába tekert spárgát megszórjuk liszttel...

A sonkába tekert spárgát megszórjuk...

6. 

...és megkenjük mindkét oldaláról az elkészült masszával.

...és megkenjük mindkét oldaláról az...

7. 

repceolaj

Forró olajban rövid ideig rántjuk mindkét oldalról.

Forró olajban rövid ideig rántjuk mindkét...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés