Spárga szalámival

recept,recept fotó,fehér spárga,száraz szalámi,Sertéshús,,Gluténmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | 70 269 | gramm kcal | |
Pecorino sajt | 15 59 | gramm kcal | |
ecet | 0 ?? | kcal | |
fehér spárga | 9 ?? | darab kcal | |
kristálycukor | 1 61 | evőkanál kcal | |
száraz szalámi | 100 430 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 800 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
víz 800 milliliter • kristálycukor 1 evőkanál • só 1 teáskanál • ecet
A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, sót és egy csipetnyi olajat. Amikor a víz felforr, beletesszük a spárgát, 5 percig főzzük. Öt perc után a spárgát kivesszük és hűvös helyre helyezzük.

3.
száraz szalámi 100 gramm • Ementáli sajt 70 gramm
Három szelet szalámit egymásra helyezünk úgy, hogy csak a karikák részei takarják egymást. Megszórjuk reszelt sajttal és ráhelyezzük a spárgát.

4.
Pecorino sajt 15 gramm
A spárgát becsomagoljuk a szalámival, ráhelyezzük és sütőlapra főtt burgonyával, megszórjuk reszelt sajttal. Betesszük a sütőbe 5 percre besütni.

Jó étvágyat!