Spenóttal töltött csirketekercsek
Feltűnő és egyszerű étel egészséges zöldségekkel, amely szem szájnak ingere.
recept,recept fotó,spenótlevél, friss,csirkemell,Gouda sajt,Csirkehús,,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Gouda sajt | 150 | gramm | |
csirkemell | 500 | gramm | |
fekete bors, egész | - | ||
fokhagyma | 1 | gerezd | |
grill fűszerkeverék | - | ||
hagyma | ½ | darab | |
napraforgó olaj | - | ||
spenótlevél, friss | 125 | gramm | |
só | - | ||
víz | 150 | milliliter |
Recept
3.
fokhagyma 1 gerezd • só • fekete bors, egész
A hagymához hozzáadjuk a spenótot, préselt foghagymát, sózzuk, borsozzuk. A spenót egy kis levet enged, néhány percig párolni hagyjuk, hogy a leve elpárologjon.
4.
csirkemell 500 gramm • grill fűszerkeverék
A megmosott csirkemelleket szeletekre vágjuk, és grillfűszerrel megszórjuk. A szeletekre egyenletesen rátesszük a spenótot.
6.
Serpenyőbe egy kis vajat teszünk, és a tekercseket aranysárgára pirítjuk.
7.
víz 150 milliliter
A tekercseket ráhelyezzük egy sütőlapra, felöntjük vízzel, és 15 percig sütjük.
Jó étvágyat!