Sült csirkemáj pástétom

Házilag készített sült csirkemáj pástétom. Hidegen tálaljuk. Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel ízletes.
recept,recept fotó,csirkemáj,habtejszín (30-33%),Csirkehús,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemáj | 500 600 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
habtejszín (30-33%) | 250 778 | milliliter kcal | |
sertészsír | 150 1345 | milliliter kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal |
Recept

2.
tyúk tojás 4 darab • só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
A májhoz tojást, sót és fűszert adunk...



5.
A masszát egy mélyebb tepsibe öntjük, és lefedve 40 percig sütjük előmelegített sütőben 200°C-on.

6.
40 perc után a pástétomot kitakarjuk és további 10 percig sütjük.

7.
Ha kihűlt, felszeleteljük...

8.
...és tálalhatjuk. A pástétomot hűtőben tároljuk.

Jó étvágyat!