Surimi - halpogácsák

Rendkívül finom húsgombóc rákpálcából és pangasiusból.
recept,recept fotó,rákrudacskák,gyorsfagyasztott pangasius,répa,Halak
Halak
Főzőcske
Adag
6
Adag tömege
233 g
Adag energiatartalma
318 kcal
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
gyorsfagyasztott pangasius | 400 320 | gramm kcal | |
hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 50 450 | milliliter kcal | |
rákrudacskák | 500 480 | gramm kcal | |
répa | 100 45 | gramm kcal | |
só | 2 0 | teáskanál kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 1 19 | evőkanál kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
zabpehely | 100 366 | gramm kcal |
Recept
1.
rákrudacskák 500 gramm
Hagyjuk kiolvadni a rákpálcákat, és vágjuk apró darabokra. Egy mélyebb tálba tesszük őket.

2.
gyorsfagyasztott pangasius 400 gramm
Hagyjuk felolvadni a pangasiust, és finomra vágva adjuk hozzá a rák darabkákhoz.

3.
hagyma 100 gramm • répa 100 gramm • tyúk tojás 2 darab • só 2 teáskanál • teljes zsírtartalmú mustár 1 evőkanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • zabpehely 100 gramm
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. A sárgarépát megtisztítjuk és durvára lereszeljük. A zöldségeket hozzáadjuk a halalaphoz, és jól összekeverjük a tojással, sóval, mustárral, fűszerekkel és zabpehellyel.

4.
Hagyjuk állni egy kicsit, és formáljunk belőle megfelelő méretű golyókat.

5.
napraforgó olaj 50 milliliter
Kézzel óvatosan lapítsuk el a golyókat, és fedőben, kevés olajon süssük 15 percig.

6.
Fordítsuk meg a pogácsákat, és a másik oldalon, nyitott serpenyőben süssük körülbelül 10-15 percig.

Jó étvágyat!