Tavaszi csevapcsicsa medvehagymával
Nagyon finom sertés hús tavaszi illattal. Friss hagymával tálaljuk vagy klasszikusan főt burgonyával és mustárral.
recept,recept fotó,sertés darálthús,medvehagyma,Sertéshús,,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
finomliszt | 50 | gramm | |
finomliszt | - | ||
medvehagyma | 30 | gramm | |
repceolaj | - | ||
sertés darálthús | 350 | gramm | |
só | ½ | teáskanál | |
tyúk tojás | 1 | darab | |
újhagyma | 20 | gramm |
Recept
1.
sertés darálthús 350 gramm • tyúk tojás 1 darab • só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Az őrölt húst összekeverjük a tojással, sóval és a fűszerrel.
2.
újhagyma 20 gramm • medvehagyma 30 gramm
A hagymát meghámozzuk, megmossuk. Megmossuk a medvehagyma leveleit. Mind két alapanyagot apróra vágjuk...
5.
Forró olajon sütjük 8 percig lefedve, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük kb 6- 8 percig.
Jó étvágyat!