Tejes rozskása mákkal és banánnal
Édes kása cukor nélkül = Remek kezdete egy új napnak!
recept,recept fotó,rozspehely,őrölt mák,banán,Reggeli kása
Reggeli kása
kategóriak
Reggeli kása ›
Hozzávalók
Hozzávalók
banán | 240 | gramm | |
friss sztévia | - | ||
rozspehely | 60 | gramm | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 200 | milliliter | |
víz | 200 | milliliter | |
őrölt mák | 60 | gramm |
Recept
4.
banán 240 gramm • friss sztévia
A banánt meghámozzuk, pépesítjük és belekeverjük a forró kásába. Levesszük a tűzről, lefedjük és 5 percig állni hagyjuk. Tálaláskor a kását banán karikákkal és friss sztévia levelekkel díszítjük.
Jó étvágyat!