Tepertős kenő

Egy klasszikus recept a finom tepertős kenőre.
recept,recept fotó,tepertő,Kenhető ételek és krémek,Farsang,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 120 53 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 2 38 | evőkanál kcal | |
tepertő | 250 1853 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal |
Recept
1.
tyúk tojás 3 darab • tepertő 250 gramm • teljes zsírtartalmú mustár 2 evőkanál
A tojásokat keményre főzzük és lehűtjük. A tepertőt és a mustárt összeturmixoljuk, többször átkeverjük.

2.
A turmixhoz hozzáadjuk a tojást,és a összevágott hagymát.Mindent jól összeturmixolunk. Ízlés szerint sózzuk attól függ milyen sós a tepertőnk.

3.
A kenőt friss kenyérrel és friss zöldséggel, főleg paprikával fogyasztjuk.

Jó étvágyat!