Tofu savanyú káposztával
Vegetáriánus szegedi gulyás tofuból. Klasszikus knédlivel tálaljuk.
recept,recept fotó,tofu, fehér,kovászos káposzta,Húsnélküli ételek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
hagyma | 100 | gramm | |
kovászos káposzta | 500 | gramm | |
kukoricakeményítő | 10 | gramm | |
napraforgó olaj | 30 | milliliter | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 400 | gramm | |
piros paprika, őrölt | 1 | evőkanál | |
só | - | ||
tofu, fehér | 270 | gramm | |
víz | 300 | milliliter |
Recept
1.
hagyma 100 gramm • napraforgó olaj 30 milliliter
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.
5.
kovászos káposzta 500 gramm
...és az apróra vágott, lecsepegtetett és részben átmosott savanyú káposztát.
7.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 gramm • kukoricakeményítő 10 gramm
Joghurtban elkeverjük a kukorica keményítőt.
8.
A joghurtot hozzáöntjük a káposztához, elkeverjük...
Jó étvágyat!