RECEPTEK

Töltött fürj baconbe csavarva

Töltött fürj baconbe csavarva

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Finom recept töltött fürjre.

recept,recept fotó,fürj,árvai szalonna,Vadhús

Vadhús

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Vadhús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt¼teáskanál
fürj2darab
kakukkfű½teáskanál
kifli1darab
napraforgó olaj2evőkanál
petrezselyem zöldje-
szerencsendió, őrölt1csipet
szárított fokhagyma½teáskanál
szójamártás2evőkanál
teljes zsírtartalmú tej 3,5%-
tojássárgája1darab
vaj10gramm
víz200milliliter
árvai szalonna50gramm
ételízesítő2teáskanál

 

Recept

1. 

fürj 2 darab

A fürjeket megpucoljuk, megmossuk és kívülről és belülről sózzuk.

A fürjeket megpucoljuk, megmossuk és kívülről...

2. A töltelék elkészítése

kifli 1 darab  teljes zsírtartalmú tej 3,5%  petrezselyem zöldje  vaj 10 gramm  ételízesítő 2 teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  szerencsendió, őrölt 1 csipet  tojássárgája 1 darab

A kifliket langyos tejbe áztatjuk majd jól kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, a puha vajat, fűszerezzük, ( podravka, vegeta ), szerecsendió és végül az apróra vágott petrezselyemzöldet is belekeverjük.

A kifliket langyos tejbe áztatjuk majd jól...

3. 

Ekkor megtöltjük vele a fürjeket.

Ekkor megtöltjük vele a fürjeket. ...

4. A pác elkészítése

napraforgó olaj 2 evőkanál  szójamártás 2 evőkanál  kakukkfű ½ teáskanál  szárított fokhagyma ½ teáskanál

Egy tálban összekeverjük az olajat, szójaszószt, kakukkfüvet és a szárított fokhagymát.

Egy tálban összekeverjük az olajat,...

5. 

A fürjeket egy tepsibe, egymás mellé fektetjük és megkenjük a páclével.

 A fürjeket egy tepsibe, egymás mellé...

6. 

árvai szalonna 50 gramm  víz 200 milliliter

Majd egyenként, a nyaknál kezdve belecsavarjuk a baconbe, felöntjük vízzel és 45-55 percig 170°C sütjük. A kedvenc körettel tálaljuk.

 Majd egyenként, a nyaknál kezdve belecsavarjuk...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés