Töltött grillezett csirkemell
Szaftos csirke mellek egyszerű sajtos és sonkás töltelékkel, amelyet nem csak a természetben grillen készíthetünk el, hanem otthon is egy grill serpenyőben.
recept,recept fotó,csirkemell,sertés sonka,Ementáli sajt,Csirkehús,Nyári grill receptek,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | - | ||
csirkemell | 500 | gramm | |
grill fűszerkeverék | - | ||
napraforgó olaj | - | ||
piros paprika, őrölt | - | ||
sertés sonka | - | ||
só | - |
Recept
1. Hús elkészítése
csirkemell 500 gramm • só • sertés sonka • Ementáli sajt
A csirke melleket részben félbevágjuk, úgy hogy minél nagyobb szelet jöjjön létre. Könnyedén klopfoljuk, sózzuk, majd minden szeletre 2 szelet sonkát helyezünk, és a közepébe egy szelet sajtot.
2.
piros paprika, őrölt • grill fűszerkeverék
A sonkát a húsban úgy tekerjük be, hogy a sajtot teljesen betakarja, majd a csirkehúsból konyha cérna segítségével batyut készítünk. A batyukat megszórjuk őrölt pirospaprikával és grill fűszersóval.
4.
A batyukat a grillezés alatt fedővel letakarhatjuk, hogy gyorsabban átsüljön.
5.
Tálalás előtt a cérnát eltávolítjuk, és felszeleteljük a húst.
Jó étvágyat!