Töltött szendvicskenyerek

Kiváló előétel és harapnivaló. Tányéron tálaljuk és evőeszközzel fogyasztjuk.
recept,recept fotó,fehér szendvicskenyér,ömlesztett sajt,párolt sertéssonka,Falatkák
Falatkák
Főzőcske
Adag
14
Adag tömege
101 g
Adag energiatartalma
201 kcal
Az elkészítés ideje
45 min.
Nehézség
nagy
kategóriak
Falatkák ›Hozzávalók
Hozzávalók
Mozzarella sajt | 125 307 | gramm kcal | |
csemege uborka | 100 12 | gramm kcal | |
fehér szendvicskenyér | 300 825 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
kápia paprika, friss | 100 30 | gramm kcal | |
párolt sertéssonka | 200 208 | gramm kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tejföl (14-18%) | 50 80 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 1 7 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 5 440 | darab kcal | |
vaj | 50 367 | gramm kcal | |
ömlesztett sajt | 200 520 | gramm kcal |
Recept
1.
fehér szendvicskenyér 300 gramm • tyúk tojás 5 darab
A szeletelt szendvics kenyérből késsel kivájjuk a belsejét egy tálba helyezzük és összemorzsoljuk.

2.
vaj 50 gramm • teljes zsírtartalmú mustár 1 teáskanál • ömlesztett sajt 200 gramm • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • só ½ teáskanál
A vajat mustárral összekeverjük és hozzáadjuk a sajtot, sót és a borsot.




6.
Hozzáadjuk a kivájt feldarabolt kenyérbelet. Alaposan összekeverjük az egészet.



9.
A tojást apróra vágjuk.

10.
A mozzarella sajtot és a tojást a töltelékhez keverjük.

11.
A szendvics kenyereket fokozatosan egymásra rakjuk, A tölteléket belenyomkodjuk, és a közepére egy mélyedést csinálunk.

12.
A mélyedésbe beletesszük a tojást.

13.
Folpackba tekerjük és pár órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük,hogy szépen összeálljon. Szeletelve kínáljuk.

14. Tálalási ötletek
A szendvicskenyereket paradicsom szeletekkel díszíthetjük és tartármártással.

Jó étvágyat!