Tonhalas csigák leveles tésztából
Egyszerű és gyors recept előételek elkészítéséhez tonhallal és olajbogyóval töltött leveles tésztából. Ezt a receptet talán minden vendég váró háziasszony értékelni fogja.
recept,recept fotó,leveles tészta,saját levében konzervált tonhal,zöld olivabogyó,kemény sajt,Falatkák
Falatkák
kategóriak
Falatkák ›
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 4 | darab | |
kemény sajt | 150 | gramm | |
leveles tészta | 500 | gramm | |
saját levében konzervált tonhal | 180 | gramm | |
zöld olivabogyó | 200 | gramm |
Recept
2.
saját levében konzervált tonhal 180 gramm • zöld olivabogyó 200 gramm • kemény sajt 150 gramm • csemege uborka 4 darab
A tészta egyik felére tonhaldarabokat törünk össze, amelyből finom kinyomkodással eltávolítottuk az olajat. A tonhalra szeletelt olívadarabokat és karikákra vágott savanyú uborkát rakunk. Megszórjuk reszelt sajttal.
3.
A tésztát megfogjuk a hosszabbik oldalán, és lassan tekercsbe sodorjuk. A tekercsből kb 1 cm vastag csíkokat vágunk, amiket egy tepsire helyezünk.
4.
150°C-on kb 20 percig sütjük.
Jó étvágyat!