Tonhalas jégsaláta
Gyors és egészséges vacsora.
recept,recept fotó,jégsaláta,saját levében konzervált tonhal,Halsaláták,Laktózmentes ,Gluténmentes
Halsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
jégsaláta | 100 | gramm | |
kendermag olaj | 1 | teáskanál | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 50 | gramm | |
pörkölt földimogyoró nem sózott | 20 | gramm | |
saját levében konzervált tonhal | 50 | gramm | |
salátauborka | 60 | gramm | |
tökmag, hámozott | 5 | gramm |
Recept
1.
jégsaláta 100 gramm • salátauborka 60 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 50 gramm • kendermag olaj 1 teáskanál • pörkölt földimogyoró nem sózott 20 gramm • tökmag, hámozott 5 gramm • saját levében konzervált tonhal 50 gramm
A salátát megmossuk és egy tányérba felszaggatjuk. Hozzáadjuk a megmosott, karikákra vágott uborkát és a leszűrt kukoricát.Összekeverjük. Lenmagolajjal csepegtetjük , megszórjuk tonhallal, mogyoróval és tökmaggal.
Jó étvágyat!