RECEPTEK

Túrós-barackos szelet

Túrós-barackos szelet

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Krémes szelet pudingos-vajas-túrós-tejszínes krémmel és finom friss és édes sárgabarackkal.

recept,recept fotó,túró, sima,lágy,habtejszín (30-33%),sárgabarack ,sárgabarack lekvár,Sütemények

Sütemények

Főzőcske

Adag

20

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

Kakaós piskótatészta recept

0

??

kcal

cukrász díszítés - csokoládés

0

??

kcal

habtejszín (30-33%)

250

778

milliliter

kcal

kristálycukor

140

563

gramm

kcal

sárgabarack

1

570

kilogramm

kcal

sárgabarack lekvár

0

??

kcal

teljes zsírtartalmú tej 3,5%

600

384

milliliter

kcal

túró, sima,lágy

500

595

gramm

kcal

vaj

160

1175

gramm

kcal

vaníliás puding -por

74

263

gramm

kcal

 

Recept

2. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 600 milliliter  kristálycukor 140 gramm  vaníliás puding -por 74 gramm

Tejben összekeverjük a cukrot és a pudingport. Állandó keverés mellett sűrű pudingot készítünk. Hűlni hagyjuk, de nem teljesen hidegre...

Tejben összekeverjük a cukrot és a pudingport....

3. 

vaj 160 gramm

... csak hogy a vajat könnyen bele tudjuk keverni.

... csak hogy a vajat könnyen bele tudjuk...

4. 

túró, sima,lágy 500 gramm

Belekeverjük a túrót...

Belekeverjük a túrót......

5. 

habtejszín (30-33%) 250 milliliter

...és a kemény tejszínhabot, majd az egészet összekeverjük.

...és a kemény tejszínhabot, majd az egészet...

6. 

sárgabarack  1 kilogramm

A süteményhez puha, érett sárgabarackokat használunk. Ezekből eltávolítjuk a magot és holdacskákra szeleteljük.

A süteményhez puha, érett sárgabarackokat...

7. 

sárgabarack lekvár

A piskótát megkenjük lekvárral vagy dzsemmel, és a tetejére rárakjuk a sárgabarack holdacskákat.

A piskótát megkenjük lekvárral vagy dzsemmel,...

8. 

cukrász díszítés - csokoládés

Majd a tetejére rákenjük a krémet és csokireszelékkel díszítjük.

Majd a tetejére rákenjük a krémet és...

9. 

Hűvös helyen állni hagyjuk és ízlés szerinti porciókra szeleteljük.

Hűvös helyen állni hagyjuk és ízlés szerinti...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés