Zöldséges lepény dióval
Lágy, zöldséges-diós lepények, amelyek minden igazi ínyencnek ízlik majd.
recept,recept fotó,cukkini,burgonya,dió,Húsnélküli ételek,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Cukkini › Szezon - Dió › Szezon - Burgonya ›
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 500 | gramm | |
cukkini | 450 | gramm | |
dió | 50 | gramm | |
fehér bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
finomliszt | 50 | gramm | |
napraforgó olaj | - | ||
répa | 150 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
tyúk tojás | 4 | darab |
Recept
1.
répa 150 gramm • cukkini 450 gramm
A sárgarépát megpucoljuk, és vastagan lereszeljük egy mélyebb tálba. A cukkinit meghámozzuk, eltávolítjuk a magokat és szintén vastagan lereszeljük.
3.
tyúk tojás 4 darab • só 1 teáskanál • fehér bors, őrölt ½ teáskanál
A burgonyát hozzáadjuk a zöldségekhez a tálba. Hozzáadjuk a tojást, sót és a fehér borsot. Összekeverjük.
6.
A kész lepényeket konyhai papírtörlőkre helyezzük, hogy felszívja a fölösleges olajat.
Jó étvágyat!