RECEPTEK

Zöldséges pikáns csirkecombok

Zöldséges pikáns csirkecombok

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Szerényen három porció :) igazi csirke csemege.

recept,recept fotó,répa,karalábé,cukkini,padlizsán,Csirkehús,Laktózmentes ,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

1 h. 15 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

alsó csirkecomb1kilogramm
cukkini250gramm
hagyma150gramm
karalábé250gramm
olivaolaj100milliliter
padlizsán400gramm
piros paprika, őrölt1teáskanál
répa200gramm
szárított fokhagyma1teáskanál
1.5teáskanál
őrölt csípős pirospaprika1teáskanál

 

Recept

1. 

alsó csirkecomb 1 kilogramm  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  őrölt csípős pirospaprika 1 teáskanál  szárított fokhagyma 1 teáskanál  olivaolaj 100 milliliter

A csirkecombokat megmossuk, borsozzuk, belehelyezzük egy tálba, leöntjük olajjal és 12 órán keresztül a hűtőbe hagyjuk pihenni.

A csirkecombokat megmossuk, borsozzuk,...

2. 

hagyma 150 gramm

A vöröshagymát megpucoljuk, felvágjuk apróra és egy mélyebb sütőedénybe rakjuk.

A vöröshagymát megpucoljuk, felvágjuk apróra...

3. 

répa 200 gramm  karalábé 250 gramm

A sárgarépát és a karalábét megpucoljuk, megmossuk, vékony karikákra vágjuk a sárgarépát a karalábét vékony szeletekre. A hagymára rakjuk.

A sárgarépát és a karalábét megpucoljuk,...

4. 

cukkini 250 gramm

A cukkinit megmossuk és karikákra vágjuk. A karikákat a karalábéra és a sárgarépára rakjuk rá.

A cukkinit megmossuk és karikákra vágjuk. A...

5. 

padlizsán 400 gramm

A végén rá rakjuk a megmosott és karikákra szeletelt padlizsánt.

A végén rá rakjuk a megmosott és karikákra...

6. 

 1.5 teáskanál

A zöldségre rá rakjuk a csirkecombokat, megsózzuk és leöntjük az olajjal amiben voltak. Nem öntjük fel vízzel a zöldség elegendő vizet ereszt.

A zöldségre rá rakjuk a csirkecombokat,...

7. 

Lefedve sütjük 45 percig 200°C, ezután kitakarva még további 15 percig sütjük.

Lefedve sütjük 45 percig 200°C, ezután...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés