Zöldségsaláta Feta sajttal
Egészséges zöldségsaláta teli vitaminnal és energiával. Kiváló mint előétel, vagy mint saláta húsokhoz, de nagyon finom magában fogyasztva is.
recept,recept fotó,paradicsom,salátauborka,kínai káposzta,Feta sajt,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
kategóriak
Zöldségsaláták › Gluténmentes › Szezon - Paradicsom › Szezon - Uborka › Szezon - Kínai káposzta ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 200 | gramm | |
kínai káposzta | 200 | gramm | |
napraforgómag | 30 | gramm | |
paradicsom | 200 | gramm | |
salátauborka | 200 | gramm | |
szezámmag | 20 | gramm | |
só | - | ||
tökolaj | 2 | evőkanál |
Recept
1. Paradicsom és uborka
paradicsom 200 gramm • salátauborka 200 gramm
A paradicsomokat és az uborkát megmossuk, kockákra vagdaljuk.
2. Kínai káposztát elkészítése
kínai káposzta 200 gramm • só • tökolaj 2 evőkanál
A kínai káposztát felvágjuk, és enyhén sózzuk. 15 percig állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomhoz, és uborkához. Leöntjük tökmag olajjal, és megkeverjük.
3. Sajt, szezámmag, napraforgómag
Feta sajt 200 gramm • napraforgómag 30 gramm • szezámmag 20 gramm
A sós sajtot felvágjuk kockákra, majd hozzáadjuk a magvakat és alaposan de könnyedén összekeverjük.
Jó étvágyat!