Nemzeti konyha▼
Több▼
ÉDES ÉTELEK
ActiFry rizsfelfújt almával
CSIRKEHÚS
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
RIZOTTÓ
Rizottó gombával
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Gombakeverék brandyvel
PULYKAHÚS
Rizzsel és hússal töltött pulykamellek
RIZS
Hagymás rizs
SERTÉSHÚS
Sült töltött káposzta
REGGELI KÁSA
Csokoládés rizs gőzedényben
Csokoládés rizs
Rizsfelfújt kivivel
Vega töltött paprika
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Házi diós csík
Diós stangli
Kókuszos bojtocska
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
Csirkemell sajtszószban
MARHAHÚS
Pacal pörkölt
Diós linzerkarikák
Lecsós sült burgonya
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés