Nemzeti konyha▼
Több▼
FALATKÁK
Virsli leveles tésztában
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
TÉSZTÁK
Káposztás sült tészta
MARHAHÚS
Spanyol madár sütve
SERTÉSHÚS
Bab virslivel
Virsli különlegesség
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Mártás fehér babból virslivel
Virsli zöldséggel és krumplival
Dinsztelt káposzta sertés virslivel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Virslis bableves
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
ÉDES ÉTELEK
Házi diós csík
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Kókuszos bojtocska
Spenótos vörös lencse
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
CSIRKEHÚS
Csirkemell sajtszószban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
Diós linzerkarikák
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Lecsós sült burgonya
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés