Nemzeti konyha▼
Több▼
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazdag zöldségleves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
Leves fehér káposztából
Laktató zöldségleves
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
TORTÁK
Csokoládés vakondtúrás torta
Borjúmáj laskagombával
Karfiolos lencsés curry
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
Finom cukkinis lepény burgonyával
Pirított Shimeji gomba
APRÓSÜTEMÉNY
Diós vadász gombocskák
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Hagymás borjúmáj
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Sült cékla fokhagymával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
RIZOTTÓ
Csirke rizottó
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
HALAK
Grillezett szépia hal
CSIRKEHÚS
Kínai csirke
Diós linzerkarikák
Muszaka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés