Nemzeti konyha▼
Több▼
FALATKÁK
Pácolt sajtok Gyros fűszerekkel
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
CSIRKEHÚS
Csirke tekercsek káposztával és szilvával
Csirke vajon, pirított babbal
Csirke hagymamártásban
MARHAHÚS
Burgonyalepény marhahússal
ActiFry fokhagymás csirkehús
SERTÉSHÚS
Gyros serpenyőn tzatzikivel
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Zöldséges pikáns csirkecombok
Sertéshús édesen
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Diós stangli
Kókuszos bojtocska
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
Csirkemell sajtszószban
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés