Nemzeti konyha▼
Több▼
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencseleves pirított kényér szeletekkel.
ÉDES ÉTELEK
Almafelfújt toast kenyérből
ZÖLDSÉGLEVESEK
Brokkoli krémleves póréhagymával
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Pain perdu - francia bundáskenyér
Toszkán bableves
KNÉDLI
Szendvicskenyér knédli
MARHAHÚS
Spenótos marhahústekercs
Páránfőtt
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Diós stangli
Kókuszos bojtocska
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenótos vörös lencse
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés