Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Krumpli lepény medvehagymával
MARHAHÚS
Tökfőzelék párolt marhahússal.
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Párolt burgonya korai káposztával
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapros burgonyafőzelék
Tökfőzelék marhahússal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Zöldségleves
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
ÉDES ÉTELEK
Házi diós csík
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Spenótos vörös lencse
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
CSIRKEHÚS
Csirkemell sajtszószban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
Pacal pörkölt
Diós linzerkarikák
Lecsós sült burgonya
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés